Skip to main content

ВЕЧНИТЕ КЛАСИКИ ЗА НЕПРЕХОДЕН СТИЛ

FTD

Едновременно изчистени и изтънчени – вечните класики са онези, които винаги се завръщат и които винаги ще носите и обичате. Създадени за да отговорят на нуждите на всеки ежедневен стил, класическите модели работят безотказано всеки път и предлагат спретната и уникална визия.

Селецията ни ще предизвика вашия интерес и ще ви гарантира успешен аутфит!

insert 1

Бележки на редактора:

Роклята е задължителна част от работното портфолио. Заложете на изчистен дизайн – така ще можете да комбинирате както с пантофки, така и с висок ток (още една от вечните класики). Вталените сако и панталон също са необходими елементи – те ще придадат завършена визия и в съчетание с жълто-кафяв плетен модел. Никой гардероб не е пълен без поне един такъв, същото се отнася и за елегантната чанта, както и за черната риза. Това е директният полет към стилна визия без значение от сезона.

insert w2Вижте още от вечните класики за нея тук!

Когато става дума за вечните класики при мъжете, първият ни съвет е да избирате основните цветове и да залагате на тях (например два цвята в един аутфит). По този начин всичко ще бъде безупречно.В съвременната мода непреходното палто е отличен избор – не прекалено елегантно, за да можете да го комбинирате и със спортно-елегантна визия. Това важи с пълна сила за пуловера и сакото. Да, те са ключови модели за мъжкия гардероб. Такива са още вталеният панталон и обувките с каишки и токи. Какво липсва за перфектен и завършен аутфит? Невероятен часовник, разбира се.

insert m

Вижте още от вечните класики за него тук!