Skip to main content

Визии от 70-те в мъжкия гардероб

FTD

Модата на 70-те в мъжкия гардероб носи и чувство на носталгия. Всички харесвахме звезди като Robert Redford и Dennis Hopper, техните мъжествени стил и аутфит през 70-те, както и готините бохо визии на онова десетилетие. Ето защо сме много щастливи да споделим, че 70-те ще се завърнат с пълна сила и през есенния сезон!

Вдъхновете се от избора на нашите редактори и внесете свежест в своя гардероб с този модерен ретро тренд!

1. Строго, но все пак изтънчено – коженото яке никога не излиза от стил. Издължената форма и готините джобове напомнят на показността на 70-те. Опитайте да съчетаете якето или палто с двуредно закопчаване и плетен модел за layering ефект.

2. Обичаме комбинацията на кафяво кожено яке със сиво-кафяв пуловер, синя риза от деним или шамбре и слънчеви очила в цвят кафе. Това е класически аутфит от 70-те в мъжкия гардероб и задължително трябва да го изпробвате за зимния сезон.

3. Топлият пуловер с копчета е синоним на модел с добра кройка. Произведен от мек памук, той е олекотено решение за студените дни. Подплатените ръкави добавят комфорт и позволяват да носите пуловера както на работа, така и през почивните дни. Съчетайте го със светли плетени модели и тъмносини дънки за перфектна спортно-елегантна визия.

insert 1970s man

4. Друг стилен трик за връщане назад във времето е да заложите на пуловер с поло яка в цвят, който е контрастен на сакото ви – говорим за разчупена ретро-футуристична визия от 70-те.

5. Не забравяйте за карираната риза – моделът с уестърн мотиви е от мек памук в унисон със сезона, а вталеният дизайн подчертава ефекта. Комбинирайте с панталон тип чино и кожени боти.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА » НОВИ КОЛЕКЦИИ ЗА МЪЖКИЯ ГАРДЕРОБ