Skip to main content

Жена на годината 2015: Личен Стил

Вчера настъпи момент за дългоочакваната церемонията “Жена на годината 2015” на списание Grazia. Превърнала се в символ на класа и престиж, бляскавата церемония за десета поредна година събра на едно място жените, които не спират да ни вдъхновяват с постиженията си.

Както вече знаете – Fashion Days бе партньор на събитието със специална категория “Личен стил”. Номинирани в категорията бяха прекрасните и харизматични Жана Бергендорф, Ивет Лалова-Колио, Ирмена Чичикова, Мария Силвестър и Теодора Духовникова. Сигурни сме, че на читателите не им е било лесно да изберат, тъй като и петте дами впечатляват със своето уникално модно присъствие. През последната година те внасяха красота и стил в ежедневието ни през медиите или събитията, на които присъстваха и ни убедиха, че умеят да заявяват себе си чрез модата. И все пак победителката може да бъде само една и читателите на сп.GRAZIA гласуваха това да бъде неповторимата Мария Силвестър.

Смятаме, че наградата е напълно заслужена. Мария Силвестър е жена, която винаги впечатлява с безупречния си външен вид, а стилът й е лесно разпознаваем – изчистени линии, много черно, ярки аксесоари и доза френски шик, са нейната запазена марка. Освен наградата на списанието, всяка една от спечелилите дами си тръгна и със стилен подарък от нас.

За гостите на събитието пък бяхме подготвили екстравагантни аксесоари в духа на мисията, зад която тази година застанаха организаторите на конкурса, а именно „Tриумф на технологиите”.

Споделяме с вас снимки, които да ви потопят в страхотната атмосфера на събитието.Благодарим на всички, които гласуваха и ни помогнаха да определим дамата с най-ярък личен стил за 2015 г. На вас пожелаваме да бъдете Жена на годината всеки ден!

2