Skip to main content

Задължително за пролетта: висша мода кецове

starting picture_610 px (3)

Когато готиното среща стилното и тяхната комбинация експлоадира в ултимативен модел обувки този сезон: представяме ви кецове от висшата мода (high fashion sneakers)!

Мненията за тях обикновено са полярни – или се влюбвате в тях от пръв поглед, или изобщо не си падате по идеята, но едно е сигурно – няма как да не влязат в полезрението ви. Точно така, става дума за кецове. Те промениха правилата на играта и последните няколко сезона си спечелиха славата на класика в стрийт стайл модата. Ето, че се завръщат под светлината на прожекторите с ново амплоа и готови да заемат достойно място сред задължителните артикули в гардероба ви тази пролет. Те са яки, носят съвременен дух и показват характер – сигурни сме, че ще се задържат дълго на модния небосклон.

vagabond_sneakers
superga_sneakers
esprit_sneakers

diesel_01
diesel_03
diesel_02

Едни от любимите ни high fashion кецове са на Vagabond, бранд с шведски произход, известен с дълбоките си познания в производството на обувки. Техният дизайн е запомнящ се и е създаден с много любов и внимание в уникалното студио на марката.

Съвет на редактора:

Направете своето модно изявление и заложете на Casey Black&White Platform Sneaker, като комбинирате с пола на принтове или чифт панталони със свободна кройка за повече комфорт. Ако не ви се нрави идеята за 5-сантиметрова платформа, просто изберете кецове на Diesel. Ще намерите кампанията на сайта на Fashion Days и можете да пазарувате своите кецове с отстъпка до -72%. Фокусът е върху цветните принтове. За още по-голяма доза вдъхновение избрахме за вас други 4 модела, които можете да разгледате в стрийт стайл галерията в края на поста.

collage_sneakers_610 px


Credits: Getty Images