Skip to main content

История за перфектната чанта

Както всяко момиче, може би и вие се натъквате на същия проблем като нашите модни редактори: как да открием наистина перфектната чанта? Тя трябва да е достатъчно голяма, за да побере всичките ни женски джаджи, полезни и по-малко полезни приумици, но същевременно да не бъде и прекалено тежка и препълнена. Някои момичета пък предпочитат малки чантички. Част от нас биха избрали винаги стилния черен вариант, а други харесват по-ярки и отличаващи се модели с екзотични форми.

Но все пак, тъй като дамската чанта е онзи обект, който ни съпровожда в ежедневието почти през цялото време, редно е добре да помислим върху евентуалния избор, да решаваме мъдро и в перспектива. Предлагаме ви да съставите своя списък на чанти, които харесвате, като го оставите да отлежи за няколко дни, докато желанията ви се избистрят и канализират. Ако случаят ви обаче е любов от пръв поглед, то тогава не се колебайте, а пристъпете към действие незабавно! Винаги е по-добре да съжаляваме, че имаме една чанта, отколкото да я сънуваме и бленуваме няколко нощи, нали така? Отпуснете се, момичета, в края на годината всяка от нас заслужава малко да се поглези!

Ето и малка селекция чанти от нашите модни редактори, които можете да откриете в сайта на Fashion Days. Коя от тях ще бъде най-добрата ви приятелка за 2015 година? Изборът е ваш.

И още нещо хубаво и предколедно: Всички клиенти на Fashion Days, които платят своята поръчка с MasterCard до 7 януари, автоматично участват в кампанията В ръка с модата на MasterCard и Fashion Days. За повече детайли вижте тук.

Clarks_13746_TIVY-DALE-BLACK-SDE
Napapijri_13043_N5L07-G00-GOLD
Love-Moschino_13530_JC4205PP0JMT200A

COCCINELLE_13268_RE0-18-07-01-259
New-Look_13553_3180903-KHAKI
Mihaela-Glavan_13643_FD0020-2