Skip to main content

Как да носим гръндж стила на 90-те

FTD

Kurt Cobain ненапразно е казал - „Ела какъвто си“. Ето ни тук, готови да бъдем себе си заедно с най-големия хит на 90-те: гръндж стила. Открийте вътрешния си младежки дух с помощта на нашата селекция от готини дрехи и аксесоари, вдъхновени от есенния гръндж тренд!

Колекцията в тъмни нюанси Есен/Зима 2015 на Alexander Wang съвсем не е единствената, която поставя на ключово място гръндж стила. На ревютата на 3.1 Phillip Lim и Coach видяхме масивни верижки, кожени якета, тъмно рокли с флорални мотиви, ботуши с метални елементи и червено каре.Ето няколко полезни съвета от нашите стилисти – просто в случай, че сте забравили как се носи гръндж стила! Изберете тъмни флорални мотиви и добавете кожено яке. Така ще изгледате сякаш наистина придружавате някоя банда. Когато става дума за рокли, заложете на семпъл дизайн и свободна кройка. Без значение какъв е аутфитът, който сте избрали, добавете втора риза, вързана на кръста – това е една от емблематичните визии на 90-те. Сивите плетени модели определено са плюс, особено в малко по-големи размери. Има нещо в начина, по който Kurt Cobain носеше плетения си пуловер, така ни харесва! За да сте на върха на гръндж стила, откраднете дънките на гаджето си. Ако това не е опция, изберете чифт от захабен деним в светлосиньо, сиво или черен меланж. Ботуши и черни чорапи ще направят походката ви да са в крак с 90-те. Можете да ги комбинирате с всяка пола или рокля. Свежата раница е символ на независимост, ако е комбинирана с женствени елементи като риза от деним или къса пола с каре. Шапка, черни обеци, гривни с шипчета – това са аксесоарите, които са синоним на гръндж стила.Не забравяйте да подчертаете устните си с тъмночервен или вишнев цвят – визията ви вече е изцяло като от 90-те!

insert W grunge

ПАЗАРУВАЙ ТУК >> ГРЪНДЖ СТИЛА НА 90-ТЕ ЗА НЕЯ

За мъжете постигането на гръндж стила е много по лесно – нужна е само правилната комбинация от деним със захабен вид, карирана риза и плетен пуловер. Насочете се към класически ботуши от 90-те или яке от деним и ще изглеждате супер, дори ако не сте най-големият фен на този ретро тренд.

collage M grunge

ПАЗАРУВАЙ ТУК >> ГРЪНДЖ СТИЛА НА 90-ТЕ ЗА НЕГО