Skip to main content

Лятото не чака: Jack&Jones

FTD

Jack&Jones e един от най-популярните мъжки брандове. Някак си, скандинавската марка стартира в началото на 90-те години и за отрицателно време успява да създаде достатъчно шум около своите модели дънки, че набързо влиза в полезрението на готините европейски момчета. Да, за около 20-ина години Jack&Jones се превръща в обичан, модерен и разпознаваем мъжки бранд.

Така, с успешна стратегия, смели решения и запомнящ се дизайн, Jack&Jones печелят сърцата и портфейлите на мъжете, които обожават ежедневния стил, а те не са малко, както знаем… Ето защо е трудно да намерим гардероб на мъж, в който няма поне една дреха от тази марка – става дума за повече от 1000 магазина в над 38 държави – внушително, нали!

shorts

Напоследък лейбълът предлага пълна гама от дрехи, аксесоари и обувки – ще намерите решение за всяко събитие или ситуация с техния комбинативен дизайн!

В Summer Sale кампанията на Fashion Days ще намерите над 500 модела с марката Jack&Jones, така че не губeте повече време, а започвайте да се оглеждате за нови тениски или страхотни обувки – лятото няма да ви чака, побързайте!

t shirts

ПАЗАРУВАЙ >> JACK&JONES