Skip to main content

Назад към черното

black_collague

Черното просто е цвят, който никога не излиза от мода. И от ума ни. Някои хора носят черно, защото се комбинира с всичко и защото подчертава достойнствата. Но за други черното не е просто цвят, то е религия и начин на живот.

Никога няма да сгрешите, купувайки нещо черно. Само помислете! Колко стари дрехи и чифтове обувки притежавате? Вероятно са много малко на брой и повечето от тях са в черно. Обичаме всякакви цветове, не ни схващайте превратно, но също така от опит сме наясно, че всеки цвят рано или късно доскучава. Пример: готови ли сте да носите червено палто два поредни сезона? Обзалагаме се, че отговорът е отрицателен. И какво правим в крайна сметка? Връщаме се към черното. Толкова по темата!

black_jacket
black_top
black_shirt

black_pants
black_skirt
black-roberto-botella

black_watch
black_moschino_wallet
black-pieces

black_mexx_hand
black_mexx
black-napapjiri

5 правила как да носите черно:

1. Помислете как да съчетаете различни текстури и материи.

2. Все пак се уверете, че комбинацията на текстури е подходяща за сезона. Например: носете черна вълнена рокля през есента, но я заменете с ленена или копринена през летния сезон.

3. В черно ще изглеждате по-слаби, така че по-скоро изберете подчертаващи дрехи, отколкото безформени, в които ще се загубите.

4. Аксесоари. Бляскави и цветни бижута пасват великолепно на черно.

5. За финал сложете червено червило и ще постигнете максимален уау! ефект.