Skip to main content

Най-добрата инвестиция: мъжки боти

FTD

Симпатичните мъжки боти, които вършат чудесна работа при лошо време, трябва да бъдат практични и подходящи за града. И не само. Ако обичате приключенията на открито, туристическите боти са ключов елемент от гардероба.

insert 1

Модните ревюта ни накараха да установим, че туристическите боти са абсолютно задължителни. Те са произведени така, че да изглеждат добре, и отговарят на всякакви условия – невъзможно е да не откриете онзи чифт, който отговаря на всичките ви нужди.

Бележка на редактора: за да е визията ви напълно подходяща, комбинирайте туристическите боти с непромокаемо яке и чифт вълнени панталони. А за по-спокойните уикенди добавете в раницата си плетени шапка и пуловер – отново от вълна.

insert 2

За улиците на града са необходими такива мъжки боти, които отговарят и на определена естетическа визия. Идеалният чифт трябва да бъде едновременно практичен и стилен, подходящ както за допълнение към риза и жилетка, така и за комбинация с тъмен панталон.

Бележка на редактора: за спортно-елегантен аутфит заложете на чифт, в който е отделено специално внимание на детайлите. Правилната инвестиция в мъжки боти ще направи чудеса в микс с вталено сако и бомбър.

Разгледайте нашия магазин и изберете перфектните боти за есента!