Skip to main content

НАЙ-ДОБРИТЕ НОВИ МОДЕЛИ В МЪЖКАТА МОДА

FTD

Те вече участват във всички ключови ревюта, а лицата им са по билбордове из целия свят. Най-добрите нови модели в мъжката мода са тук, а ние не можем да откъснем очи от тях. Ето топ 10, който подбрахме за вас:

Benjamin EidemBenjamin привлича вниманието на ценителите със своите сини очи и златисти къдрици. Този млад швед със сериозен фитнес режим обещава да бъде суперзвезда в безброй кампании и ревюта!

Lucky Blue SmithLucky Blue Smith е меко казано звезда из социалните медии. Постига мигновен успех със своите вид на истински идол и платинена коса. Той е модел с огромен потенциал и очевидно най-големите имена на модната сцена също го знаят.

Jordan BarrettОписван като младия River Phoenix, австралиецът Jordan Barrett вече има зад себе си съвместна работа с имена като Bruce Weber, Steven Klein, Inez&Vinoodh. Последните му топ кампании са за Tom Ford и Dsquared2.

Arthur GosseМоделът от Франция се слави с походка на подиума, която никой друг не притежава. Arthur е хит още от първите си ревюта и се издига с такива темпове, за каквито много други могат само да мечтаят.

RJ KingБезумно готин и свеж, RJ King определено е нашият личен фаворит и сме най-големите му фенове откакто силното му присъствие ни завладя. Къде обикновено можете да видите хубавото му лица? Vogue Italia и кампаниите на Tommy Hilfiger.

Clark BockelmanЛюбимо на куп важни персонажи в сферата на модата, името на Clark става популярно за броени мигове след като погледът на Bruce Weber се спира върху него. Младежът вече краси кампаниите на Calvin Klein и сме убедени, че бъдещето му готви нещо голямо!

Clement ChabernaudЗнаем, че той вече е супермодел, знаем, че лицето му е навсякъде, но просто не можем да не споменем Clement. Prada, Balmain и Gucci го обожават, и разбрахме защо на секундата, в която го зърнахме.

Guerrino SantullianaChristian Lacroix и Jil Sander са само две от имената, които вече са доловили чара на младежа, затова можем да свикваме да виждаме лицето му. Той слуша Beatles, играе футбол и харесва Pablo Picasso. Нужно ли е да казваме повече?

Rob EvansТой вече е в категорията на най-секси мъжете и е участвал в ревюта на Givenchy и House of Fraser. Само погледнете тялото му е ще ви стане ясно защо. Разгледайте няколко от кориците, на които се появява - гарантираме, че ще станете негов фен!

Simon NessmanКанадецът е открит след като сестрата на негов приятел решава да изпрати снимките на Simon в агенцията Mode Models в Калгари, Алберта. Този изваян сърфист е изцяло посветен на работата си, ние също.

Изберете своя фаворит от най-добрите нови модели в мъжката мода и ни кажете кой е той в коментар под блог поста ни :)


Credits: Getty Images