Skip to main content

Най-търсена за сезона: плисираната пола

плисираната пола

Лежерна и шик едновременно, плисираната пола е новият ни фаворит в гардероба!

Обмисляйки внимателно в какъв продукт да инвестираме, напоследък стигаме до заключението, че плисираната пола е перфектното попълнение в пролетно-летния ни гардероб – актуална е и се вписва във всеки стил. Тя не само дава бохемско усещане, но е модерна, свежа и елегантна като концепция.

Дали ще решите своята плисирана пола в секси цвят на руж, или в красив нюанс на синьото, тя винаги ще печели внимание и погледи със своя женствен дизайн. Ако сме възбудили любопитството ви към тази дреха, но искате да се вдъхновите още повече, разгледайте street-style снимките, които селектирахме за вас.

Както сами ще се убедите, плисираната пола е доста гъвкава и комбинативна дреха, която ще ви служи прилежно няколко сезона и вплетена в различни стилови комбинации. Изпробвайте я с балерини и тишърт за по-кежуъл визия или с висок ток и райе за по-елегантен аутфит. Помнете, че плисираната пола винаги ще напомня онова френско излъчване, които мнозина от нас се стремят да постигнат. Експериментите в дължината оставяме на личния ви стил и избор!

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>

плисираната пола


Credits: Getty Images