Skip to main content

На фокус: яке с пух

Ежедневното яке с пух (още можем да го срещнем като капитонирано яке) със сигурност ще е силно актуално за сезон Пролет/Лято 2015. С обновен дизайн и приятни изненади в кройката и цветовете нямаме търпение да зарадваме гардероба си с поне едно яке с пух. Този продукт ни изненадва с не по-малко от 3 положителни качества: той е топъл, не тежи и носи усещане за свобода. Да не забравяме, че с всеки изминал сезон спортното облекло започва да става по-популярно, така че едно яке с пух перфектно се вписва в тази тенденция.

Капитонираното яке с пух е далеч от всякаква претенция, съчетавайки стил и функционалност. Пролетта изисква да намалим количеството дрехи върху себе си, но все пак понякога се налага да имаме нещо топло подръка в този неуравновесен откъм температури сезон. Няма как да не се влюбите в някой от моделите с флорални мотиви или пастелни тонове. Ето защо, препоръчваме ви да не залагате на класическите цветове като черно, тъмносиньо или кафяво, а да експериментирате! Вашето яке с пух ще стои еднакво добре както на джинси и тениска, така и върху ефирна рокля от шифон или дантела.

Вижте предложенията на нашите модни редактори, които са подбрали няколко чудесни примера на яке с пух. Всички продукти можете да закупите от Fashion Days.

Съвет на редактора: Използвайте спрей срещу влага за своето яке с пух и така спокойно ще можете да го разхождате по улиците на града дори в дъждовните дни.

puff_02
puff_04
puff_05

puff_09
puff_011
puff_012