Skip to main content

Новогодишни модни решения

Вървите ли по план с миналогодишните резолюции? Спазихте ли ги? От опит сме наясно, че да спазиш всичките си решения и обещания към самия себе си никак не е шега работа, но тази година ще ги формулираме по малко по-забавен начин. Това си е цяло предизвикателство!

Решихме да бъдем по-смели и агресивни в модния си избор през новата 2015 година и да изпробваме нови и свежи трендове от стрийтстайл снимките, които харесахме напоследък. Защото, както знаете, модата не се изчерпва с предложенията на дизайнерите в последните им колекции – тя живее във всеки от нас и непрестанно се променя. Така че, защо просто да не изпробваме някои стрийтстайл идеи, вдъхновени от новогодишните ни модни решения?

Решение #1: Ще комбинираме дълъг пуловер с мини пола. Перфектно съчетания на комфорт и сексапил, особено пък ако се спрете на кожена пола.

<> on December 6, 2014 in Miami Beach, Florida.

Решение #2: Ще носим скейтърски поли със спортни обувки. Последните са практически вече навсякъде около нас и в стрийтстайл фотографията. Можете да ги съчетаете и с панталон тип цигара или шорти.

Street Style - Paris Fashion Week, Womenswear S/S 2015 : September 27th

Решение #3: Ще купуваме цветни и забавни часовници! Не е задължително всичките ви аксесоари да бъдат официални, стилни и изискани. Смесете малко стиловете, няма да ви навреди: изберете огромен неонов часовник дори когато сте в обичайното си офис облекло, за да разчупите клишетата.

Art Basel Miami Beach 2014 - Street Style - Day 1

Решение #4: Ще носим байкърски якета с женствени и ефирни поли. Какво още можем да кажем тук? Момиче, което е секси, забавно и женствено, но притежава необходимата доза дивота и неопитоменост, си е направо мечта!

Street Style: Day 5 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #5: Ще координираме цветово дрехите и аксесоарите си. Да бъдеш разноцветен или в стил колор блок може и да е готино, но веднъж поне можете да изпробвате координирането по цвят на всичко върху вас. Намерили сте чанта в абсолютно същия нюанс като любимата ви рокля? В десетката!

Street Style: Day 5 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #6: Ще изберем кроп топ риза и ще покажем малко плът. Миналото лято кроп топове превзеха фестивалите и ние се влюбихме в тях начаса, но ще се осмелите ли да покажете плът и в другите сезони с кроп риза!

Street Style: Day 6 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #7: Ще комбинираме ризи с принтове и елегантен блейзър. Играта на контрасти е винаги добра опция, когато става дума за мода, така че нямаме търпение да опитаме тази идея. Хеви метъл и коприна, защо пък не?

Street Style: Day 4 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #8: Ще смесим дантела и кожа. Задължително. Още една необичайна, но великолепна комбинация, която няма да остане незабелязана в никакъв случай!

Street Style: Day 4 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #9: Ще се снабдим с по-отворена черна рокля. Гол гръб - страхотно! Да идват бързо топлите месеци или някой специален повод!

Street Style: Day 6 - Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Spring/Summer 2015

Решение #10: Залагаме на забавните аксесоари. Забравете всякакви правила, ако ви харесва - носете го! Просто е като боб. Отличавайте се и бъдете смели!

Street Style: Day 1 - MBFWI Spring/Summer 2015

Решение #11: Ще носим костюми с принтове. Все сте се чудили как да разчупите офисния аутфит, нали? Дайте шанс на костюмите с принтове.

Street Style: Day 1 - MBFWI Spring/Summer 2015

Решение #12: Ретро макси поли. Извадете ги от гардероба и изтупайте праха от тях, защото ще ви трябват тази година - време е за бохо шик и ретро ефект!

Street Style - Paris Fashion Week, Womenswear S/S 2015 : September 27th


Credits: Gettyimages - Daniel Zuchnik, Timur Emek