Skip to main content

Перфектното бельо за секси летни топове!

Понякога разполагаме с толкова леко и комфортно бельо, че почти забравяме за него. Друг много важен момент обаче е това каква част от него разкриват любимите ни секси топове за лятото. Това важи с пълна сила в онези знойни дни, когато имаме нужда от възможно най-малко дрехи по себе си!

Ето и няколко съвета от нашите модни редактори, които държат на правилното комбиниране на летен топ и блузи със сутиен. Защото лятото си е лято, но със стила не трябва да правим компромис!

Топ с отворен гръб

Този специален летен топ се нуждае от сутиен с плосък гръб и предно закопчаване, триъгълен сутиен с тънка презрамка за гърба или тип бандаж - всичко това в подходящите контрастни цветове.

collage plunging

Топ с волани и дантела

Дантелата е хит този сезон, така че се постарайте да намерите перфектното бельо за нея. Нашата идея е черен сутиен тип balconette (бриджитка) или повдигащ сутиен в черно. Опитайте и дантелено бюстие тип сутиен в телесен цвят.

collage open back

Изрязани V-образни деколтета

Друг силен летен тренд са дълбоко изрязаните V-образни деколтета, така че перфектната идея за сутиен е такъв със същата V-образна форма, триъгълни чашки или пък сутиен с деликатен женствен детайл, който може да се вижда, без да ви тревожи.

collage crochet tops

Изберете своя любим стил от нашата селекция с над 400 вида, форми и цветове сутиени! Пазарувайте на специални цени от Fashion Days!

ПАЗАРУВАЙ >>