Skip to main content

Пролет/Лято 2016 - от модния подиум към червения килим

collage_oliviaСезонът на връчването на награди е в разгара си, а заедно с него - и визиите, които от модните подиуми откриваме директно на червения килим. За звездите не е необходимо да чакат месец, преди да могат да се сдобият с онези шедьоври, за които ние мечтаем - дизайнерите на драго сърце им предоставят своите създадени по поръчка творения за елегантна разходка на красивите церемонии.

В чест на новия сезон Пролет/Лято 2016 събрахме любимите си визии, пренесени от модния подиум към червения килим - пригответе се за уроци по стил!

collage_mara

73-тото издание на церемонията Golden Globe Awards ни представи Rooney Mara в Alexander McQueen и Cate Blanchett в Givenchy. За премиерата на сериала "Vinyl" в Ню Йорк Olivia Wilde прикова всички погледи с дизайн на Valentino, същото направиха Selena Gomez (в Louis Vuitton) на шестото издание на UNICEF Ball и Tessa Thompson (в Marc Jacobs) на европейската премиера на "Creed".

collage_rihanna

Споделете коя от тези знаменитости изпъкваше най-силно с визия и не пропускайте да разгледате новите колекции за сезон Пролет/Лято 2016 в нашия магазин!