Skip to main content

Пролет с коктейл в столицата

u0-neu-d1-27d266730944f68de6fd3b19bf726ed4^pimgpsh_fullsize_distr

Не, няма да ви изреждаме екзотични съставки, с които да освежите времето навън и настроението. Просто ще ви разкажем за пролетния коктейл в любимата София, на който присъствахме вчера с цел да съберем впечатления и да видим какво се помещава в гардероба на посетителите, а също така и как са се справили те със своята визия.

Събитието се проведе в елитен хотел в умерените часове на денонощието, а уникалното разположение на залата – един открит етаж надолу – даваше възможност още с влизането във фоайето да бъдат набелязани основните нюанси, в които се развиваше вечерта.А те бяха два. И смятаме, че съвсем няма да ви изненадат! Точно така – става дума за вечната класика и стилната иновация, известни още като Черно и Марсала.Те фигурираха както отделно, така и в различни комбинации помежду си - colorblock, но без ярки цветове.

zoom_1 (1)_small
zoom_1 (3)_small
zoom_1 (2)_small

Силно впечатление от общия фон ни направиха черната риза без ръкави и роклята в цвят марсала, която ви показваме. В първия случай много ни допаднаха фините апликации с метални елементи на яката на ризата. Що се отнася до роклята, тя беше елегантна, с дължина до коляното и – разбира се – със сезонната асиметрична кройка.

По-смелите дами бяха заложили и на по-смели съчетания: често марсалата се преплиташе с клин или шал в нефрит, а черното изкусно преливаше в кафяви тонове. Не останаха незабелязани и животинските мотиви, които на моменти ни дойдоха в повече и ви даваме важен съвет по отношение на тях: по-добре бъдете умерени и не прекалявайте с екзотиката!

Освен стъклени чаши, неизменно в ръцете на момичетата стоеше и тяхната сродна душа – дамската чанта. Харесахме си два черни клъча, които бяха точно толкова големи, че побираха всички необходими принадлежности на притежателките си, за да могат последните да наблегнат на бялото вино. Така направихме и ние.

zoom_3
zoom_3 (2)
zoom_3 (1)

А как изглеждахме ли? Бяхме ослепителни.Because every day is a fashion day!


Credits: Getty Images