Skip to main content

Скок в есента: ден 4

fdbg_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Ако трябва да обобщим: беше революционна година за панталона. Като минем през бермудите, пола-панталоните и стигнем чак до любимите ни skinny дънки - всички те претърпяха някаква метаморфоза. Сега обаче всичко опира до по-ежедневна визия и повече пространство: мечтана основа за феновете на бойфренд дънките.

FDBG_Jump_into_Fall_Day_4

Но дали можете да се възползвате от дънките на гаджето си? Отговорът е абсолютно ДА! За нещастие, шансовете да наметнете върху тях неподходящото палто са големи, така че сте застрашени да добиете съвсем мъжки вид. Понеже ние не искаме това да се случи, ви съветваме горещо да ги комбинирате с високи токове.Точно така, тези 5 сантиметра ще направят чудеса и ще издължат оптически краката ви. Освен това ще получите и необходимата доза женственост в цялостната си визия.

Тотално подкрепяме идеята за съчетание на кожено яке и суитчър (онези, сивите, точно те са ни фаворити!) - можете да видите доста популярни личности тъкмо в този вид. Покажете на целия свят, че знаете как да комбинирате различни пластове дрехи - ключ към професионалния есенен стрийт стайл.Федора шапката (широкополата филцова шапка) е доста тренди аксесоар за онези, които държат да изпъкват. Вие от тях ли сте, ще се осмелите ли?

Fashion Days препоръчва:

Гардероб, базиран само на бейсик облекло, не е достатъчно задоволителен. Бойфренд дънките са онова ултимативно обновление, което се съчетава с всичко по универсален начин.Едно съвременно момиче е наясно, че дължината е разковничето при шопинга на този продукт. Останалото е въпрос на баланс: високток, сандали, плетка от кашмир...

Утре ще се занимаем с цилиндричната пола в нашата пета тема от поредицата Скок в есента. А знаехте ли, че имаме и селекция от дамски и мъжки находки за преходния сезон в нашия онлайн магазин? Не забравяйте да посетите Fashion Days още днес!


fdbg_blogimg_2_690x70_v1_amu_090914

Vila_gray_hoodie

ПАЗАРУВАЙ