Skip to main content

Скок в есента: Ден 7

fdbg_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Само ден преди началото на есента, а ние сме така развълнувани! Тази седмица прегледахме летния си гардероб, за да открием дрехите, с които да скочим в новия сезон. Но не искаме да пропуснем един от любимите ни артикули: сладката лятна рокля.

FDBG_Jump_into_Fall_Day_7

Може би един от най-иконичните аутфити това лято се оказа комбинацията между лятна рокля и кецове. Но се страхуваме, че този апетитен стайлинг бързо ще загуби притегателната си сила, тъй като скоро ще ни потрябват дълги чорапи. Все пак съществува и друга алтернатива, а тя е високи до коляното ботуши.

Доверете ни се: те ще са навсякъде около вас този сезон и ще ви топлят неизменно. Има, разбира се, още по-различни варианти за по-добра визия. Плетените пуловери върху лятна рокля правят чудеса, например. Заиграйте се с дължината на пуловера за различен резултат или я заменете с масивна плетена жилетка.

Финализирайте с голяма огърлица, с която няма как да не изпъкнете. Но внимавайте цветът на пуловера (или жилетката) винаги да е в контраст с бижуто, което се подбрали.

Fashion Days says:Ботушите до коляното са на почит този сезон, а и пасват на всичко, за което можете да се сетите: къси кожени панталони, поли тип молив или пък ролки. Освен това добавят допълнителен стил във визията по всяко време на денонощието и говорят за парижки шик у притежателя им...

Надяваме се нашият гайд за преходни визии да е бил от полза за вас! Не забравяйте да хвърлите поглед на предходните издания на Скок в есента, ако по случайност сте пропуснали някое от тях. А ако имате въпроси, можете да посетите секцията за коментари, очакваме ви.

Пожелаваме ви страхотно начало на есенния сезон - изживейте всеки един ден от него така, сякаш е ден на модата!


fdbg_blogimg_2_690x70_v1_amu_090914

Esprit_sweater

Maiocci_necklace

Roberto-Botella_boots

See-by-Chloe