Skip to main content

Специална селекция подаръци

Готови ли сте със своя списък от желания, проверихте ли го още веднъж за всеки случай? Взехте ли решение тази година покупките на подаръци да не остава за последната възможна минута? А решихте ли да зарадвате любимите си хора с такива прекрасни подаръци, за каквито те мечтаят от много време? Настъпи онази част от годината, когато можете да им покажете своята обич и колко са специални те за вас. Вниманието е най-добрият начин да изразите любовта си, както и да се държите перфектно с тях – това е, което си струва, забравете клишираните подаръци. Защото вашето семейство, приятели или любим заслужават най-доброто!

От личен опит знаем, че намирането на съвършения подарък винаги е предизвикателство и затова ще опитаме да ви помогнем в начинанието. Fashion Days ще ви насочи как да изберете най-ексклузивните коледни подаръци, за да зарадвате своите близки максимално. Разгледайте нашата специална секция Подаръци, където ще откриете качествени продукти за зимната ваканция. Със сигурност нашата селекция ще ви подскаже чудесни идеи, остава само да се сетите кои са любимите брандове на вашите близки!

Всички клиенти на Fashion Days, които платят своята поръчка с MasterCard до 7 януари, автоматично участват в кампанията В ръка с модата на MasterCard и Fashion Days. За повече детайли вижте тук

desigual-blanket01
desigual-decorative-pillow01
diesel-phone-case01

esprit-scarf01
pepe-jeans-circular-scarf01
guess-travel-bag01

sector-watch02
fendi-sunglasses01
pearls-of-london-earrings02