MATCH ME IF YOU CAN: МИЛЕНА И ПЕТЪР

Казват, че любовта минава през стомаха. Ние категорично вярваме, че са искали да кажат модата!

За този Свети Валентин решихме да разчупим общоприетите обичаи и изненади. За тази цел подбрахме няколко Ах-толкова-влюбени личности, които ще имат тежката и приятна задача да изберат аутфита на своята по-добра половина. Да, време е за игра – вижте пълните условия тук!

Днес ще се запознаем със стила на… Милена и Петър.

1. Кажете ни няколко думи за себе си – кои са Милена и Петър, за какво мечтаете и какви искахте да бъдете, като пораснете?
Ние сме семейство от почти 10 години, а любовта ни започна няколко години преди това, но е толкова силна, колкото беше и в началото. Познаваме се по-добре от всякога и от всеки друг!
Мечтите ни са свързани и обвързани главно с децата, които имаме. Искаме да възпитаме ценности у тях, някои от които вече (в света, в който живеем) са изгубили силата си да пленяват, но вярваме, че всеки човек трябва да притежава!
fdbg_FBpost_v4-2-2_amu_030216

2. Какво казва стилът ви за вас?
Милена: Неговото ежедневие и работа не позволяват голямо залитане в страни от класическия стайлинг с костюм и вратовръзка. Но ‘‘сухотата‘‘ на работата му не пречи на цветния му весел нрав.
А моя бих определила като кежуъл, повлиян от романтиката в модата. Обичам ежедневни и предимно практични дрехи. Рядко във визиите си намирам място за много официални тоалети, въпреки че ги обичам, но ежедневието ми не позволява те да бъдат фаворити в гардероба ми.

3. Как се запознахте?
Милена: Това беше доста отдавна, но като си спомняме срещата ни, и двамата сме на мнение, че все едно е било вчера. Запознахме се в Унгария, където бяхме част от медийни екипи, отразяващи мач на националния ни отбор по футбол.
Петър: Сред тълпата от множество хора по време на пътуването случайно намерих най-прекрасното момиче на света…

4. Милена, какво харесваш най-много в него? Какво смяташ, че той харесва най-много в теб?
За нас важи правилото – „Противоположностите се привличат“! Изключително амбициозен, любвеобилен, забавен, отговорен, организиран до педантичност, емоционален – с една дума перфектен съпруг и най-вече прекрасен баща!

5. Петър, какво харесваш най-много в нея? Какво смяташ, че тя харесва най-много в теб?
Всеотдайността ѝ. Консервативните ѝ ценности за ролята на семейството в живота. Любовта ѝ. Отношението ѝ към мен и децата. Добрината ѝ, граничеща с наивност. Човечността и честността, които притежава.

fdro_FBpost-collage_v2_amu_030216а

 

6. Представете си, че се подготвяте за една много романтична вечеря заедно!
Петър, какво би избрал за тоалет на твоята половинка?
Представям си подобна вечеря на екзотично топло място – задължително на открито. Респективно тоалетът ѝ трябва да бъде съобразен с обстановката, а именно – плетени обувки с платформа, дълга светла рокля с флорални мотиви (с голи рамене), пусната свободно къдрава коса. Но тъй като ще празнуваме в града (в ресторант), изборът ми е малко по-различен – рокля в любимия ѝ цвят, малка чантичка и високи обувки.

Милена, как си представяш аутфита на Петър?
И аз си мечтая за първото споменато място, но и в градски условия ще си прекараме романтично.
Визията му: Смарт кежуъл! Риза на нежни точки, съчетана със стилен панталон в тъмносин цвят и с малък кафяв акцент, идващ от обувките и колана.

Вижте тук тематичните ни празнични селекции за дамите и господата

Нека заедно разпръснем любовта!

Бъди първият коментирал