Skip to main content

Този Свети Валентин готви изненади!

Казват, че любовта минава през стомаха. Ние категорично вярваме, че са искали да кажат модата!

За този Свети Валентин решихме да разчупим общоприетите обичаи и изненади. За тази цел подбрахме няколко Ах-толкова-влюбени личности, които ще имат тежката и приятна задача да изберат аутфита на своята по-добра половина.Да, време е за игра!

Правилата са съвсем прости: от 5 до 9 февруари ще ви представим 5 двойки. Те са на различна възраст, имат различни интереси, различни професии и - най-вече - различен стил! Всеки ден тук, в блога ни The Daily Issue, ще ви запознаваме с една от двойките. Двамата влюбени ще представят накратко себе си и своя стил. Следва интересната част - ще помолим и двамата партньори да изберат един за друг перфектния аутфит за романтична вечеря. Те ще имат на разположение специална тематична за празника селекция, от която да избират - за Нея и за Него .

fd_FBpost_v4-4_amu_030216-2

След като всички двойки са представени и романтично облечени, ще качим снимките им в албум на Facebook страницата ни. Тук идва вашата роля! В продължение на няколко дни (до 12 февруари) ще имате възможността да гласувате кои двама влюбени са личният ви фаворит за стил, като оставите коментар под тяхната снимка. Печелившата двойка ще бъде изпратена на романтична вечеря, на която да отпразнува това всемогъщо чувство, наречено Любов. И това съвсем не е всичко! Петима от вас, които са взели участие в играта и са посочили с коментар любимата си двойка, ще грабнат по една специална награда от нашия магазин - код за отстъпка на стойност 100 лв.

Вижте стила на нашите двойки:>> Звезделина & Калоян>> Мария & Петър>> Стефи & Стан>> Николет & Стефан>> Надя & Иван

Нека заедно разпръснем любовта :)