Skip to main content

Тренд: ниски обувки

FTD (23)Битката между високите токове и ниските обувки продължава да е все така ожесточена и в новия есенно-зимен сезон. А според модните прогнози изглежда, че токовете отстъпват преднина на всякакви балерини, пантофки и въобще ниски обувки. Тази тенденция се очаква да доминира чак до пролетта на 2015.

Затова слушайте: това е вашият шанс да поглезите уморените си от височини крака, като останете все така стилни и женствени. И да, това ще е практичният избор, който освен всичко, си остава и тренди.

Ето и основното правило, към което трябва да се придържате при покупката на ниски обувки: просто трябва да изберете подходящото качество. Защото материалът на една обувка е от огромно значение, сигурни сме, че знаете това от личен опит. Просто се уверете, че обувките са гъвкави.

Запитан за ниските обувки на новия сезон, нашият моден редактор ни сподели следното: "да балансираш между комфорт и стил е необходимото зло. Така че завършващи елементи като металически текстури, велур, животински принт или дори телешка кожа, са от полза за този крехък баланс. А ако искате да се почувствате наистина тренди този сезон, изберете малко по-заострени модели, а не типичните обли върхове".