Skip to main content

Тренд прогноза за Пролет 2015

Все още имате възможност да пазарувате с примамливи намаления Winter Sale разпродажбата в любимия си сайт или магазин, но междувременно можете да планирате пролетния редизайн на гардероба си. Огледахме се наоколо, за да открием какво предлагат големите модни брандове за предстоящия сезон, и се настроихме пролетно, слънчево, замечтано... Натъкнахме се и на актуалните модни тенденции, които нямаме търпение да изпробваме.

Риза-рокля: старата класика се завръща, готова за съвсем нов живот този сезон. Някога смятали ли сте, че ризата-рокля може да бъде така неустоимо секси? Тази тенденция със сигурност ще промени начина, по който възприемате ризите тип рокли, защото те пристигат в невероятни вариации и форми.

shirt_dressAltuzarra, DKNY, Diane von Fürstenberg

Всички нюанси на жълто: Да, да, знаем. Почти ви чуваме как изпищявате „това не е за мен“, но просто дайте втори шанс на тази идея. Първоначално и ние реагирахме скептично, защото сме наясно, че жълтият цвят не пасва на всеки от нас. Но след като прегледахме разнообразните тонове на жълтото по ревютата за Пролет/Лято 2015, започнахме да гледаме доста по-толерантно. Цитрин, сламеножълто, горчица, слънчоглед или дори неон? Пролетната палитра е така щедра на жълти нюанси, че няма начин някой от тях да не подхожда на тена на кожата и стила ви. Дайте шанс на този цвят и ще видите резултата!

yellowDiane von Fürstenberg, Tory Burch, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors

Каре: След шотландското каре през зимата ще се върнем към свежата му алтернатива тази пролет. Намерете място за мекия пастелен нюанс на карето в гардероба си, защото ще бъде доста актуално. Доста!

 ginghamAltuzarra, Diane von Fürstenberg, Oscar de la Renta

Асиметрия: Голото рамо също прави грандиозно завръщане тази пролет. Позабравено в последните няколко години, крайно време е отново да му обърнем внимание, защото е вълнуващо и секси. Защото ще добави женствена нотка във вашия гардероб. Обичаме този тренд!

asymmetryJill Stuart, ICB, Tibi

Поло тишърт: Последния сезон всичко се въртеше около спортния лукс! Спомнете си революционните кецове на Chanel или тези на Alexander Wang. Доминирането на спортния стил ще продължи и в следващия сезон, а преоткриването на поло тишърта неминуемо е част от този тренд и ние го приветстваме.

poloAlexander Wang, ICB, Tory Burch

Престилка: Не можем да повярваме на очите си. Наистина ли престилки се разхождат напред-назад по модните подиуми? Май наистина са престилки...но защо пък не? Тази дреха дава нов облик на всеки аутфит, внася глътка свежест, забавен е и крайно нетипичен. С този тренд усещаме фешън революция да се задава. Ако искате да бъдете една стъпка напред, задължително трябва да включите в гардероба си някоя престилка за пролетта.

apronPeter Som, Ostwald Helgason, DKNY

Едри райета: няма начин да сгрешите с райета изобщо. Това е класика, с която и най-скучният аутфит изживява своя ренесанс. Пролетта ще довее бели райета, понякога дори на нетипични места, така че асиметрията завладява модната сцена за пореден път.

wide_stripesAltuzarra, DKNY, Peter Som, Diane von Fürstenberg

Ако сте неуморна изследователка на модни находки, можете да разгледате новите колекции на сайта на Fashion Days.


Credit: Getty images - Peter Michael Dills, Bryan Bedder, Slaven Vlasic, JP Yim, Albert Urso, Mireya Acierto.