Skip to main content

Уикенд на открито: Mish Mash Fest

Най-хубавото на уикендите са летните минифестове на открито, посветени на женските глезотии - улична мода, дрехи, аксесоари, бижута, козметика и какво ли още не. Нашата рецепта за максимално удължаване на почивните дни включи Mish Mash Fest, организиран любезно и с много страст от Момичетата от града на 20 и 21 юни.

Първото издание на Mish Mash бе своеобразно офлайн предизвикателство към звездите от рубриката "Градски находки", с която Момичетата неведнъж са ни вдъхновявали. В нея за три години са представени над 300 оригинални автори, бизнес идеи и форми на изкуство, които неминуемо променят средата ни. За първия Mish Mash Fest бяха селектирани само 20 от тях, а гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с предлаганите продукти на българските брандове, на които Момичетата гласуваха доверие. Бонус към цялостното преживяване бяха и бюти консултантите, които ни зарадваха с демонстрации на грим и прически, а всеки гост на феста имаше картбланш за безплатни фотосесии, които да запечатат спомена за един незабравим летен ден.

Copyright: Mariana Petrova - mamuri

Някои от нас изпиха своята ароматна чаша кафе, а други предпочетоха освежаващ коктейл на открито на фона на чаровната атмосфера в One More Kino (в непосредствена близост до НДК, ако не се сещате).

Уви, дъждът и нацупеното време отложиха втория ден на събитието, но вече е официално: на 11 юли очакваме втора част на Mish Mash Fest!

И за финал, нали си знаете: DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY! ♥


Снимки: Марияна Петрова/Mamuri Photography