Skip to main content

Цветни и уютни: дрешки за децата

Спомняте ли си времето, когато сте били млади, безгрижни и сякаш сте летели в облаците? Наистина е прекрасно да се вглеждаме в децата, когато си играят наоколо. Да наблюдаваме тяхната вселена е безценно преживяване.

Особеното при децата е, че нямат нужда от много, за да бъдат щастливи. Ето за какво можем да им завиждаме истински! Но все пак наша е грижата да се уверим, че те се чувстват достатъчно удобно в своите дрешки, за да се отдадат на игри и забавления със своите малки приятелчета.

Едно от най-сладките неща е да видим родителите и децата, облечени в доста сходни аутфити. Просто ни кара да се усмихваме! Представете си любимия жълт пуловер върху себе си и върху малкия ви огледален образ...Ето защо решихме да създадем три различни визии със стайлинг идеи за вашите малчовци, които ще ви помогнат да решите с какво да ги облечете в най-различни ситуации. Коя от тях ви допада най-много? Всички предложени продукти (а и още много такива) ще откриете в онлайн магазина на Fashion Days.

ЗА ВСЕКИ ДЕН:Ето една идея, която е приложима за ежедневието. Лявата селекция е предназначена за момчета, а дясната е за малките дами. Ежедневното облекло е чудесно за детската градина, училище и всякакви активности през деня.

casual

ЗА ИГРИВ СЛЕДОБЕД:За спортни занимания или пък следобедни разходки малките ни приятелчета се нуждаят от доза комфорт. Тук ви подсказваме с една селекция от продукти за малки принцеси и принцове. С тези дрешки малките ще получат свободата на движение, която им е необходима в игрите, но същевременно няма да изневерите и на елегантния стил и вкус.

sporty

ЗА СПЕЦИАЛЕН СЛУЧАЙ:Понякога се случва да се подготвим и за някой специален случай като парти за рожден ден, последен учебен ден и всякакви по-формални събития от този тип. Тогава трябва да помислим за малко по-официално и елегантно облекло (което, разбира се, не трябва да е за сметка на удобството). Ето и нашето предложение: никога няма да сгрешите с ризка за момченцата и хубава поличка за момиченцата.

elegant

Хвърлете поглед на детската секция в сайта на Fashion Days, където можете да избирате измежду повeче от 600 пъстроцветни и симпатични продукта за вашето малко съкровище. А цените са доста приемливи, ще се уверите сами.