Skip to main content

Чанта-мечта: Coccinelle

Coccinelle

Новият сезон е пълен с цветове, а това предразполага към шопинг на неустоими чанти. Коя жена би отказала обновяване на аксесоарите си и влизане в нова роля с дълго мечтан модел чанта? Не, не се сещаме за такова момиче.

Намираме се в перфектния момент, защото на сайта на Fashion Days ще имате възможност да пазарувате едни от най-красивите чанти само в рамките на два дни. Точно така, става дума за COCCINELLE и затова ви съветваме да не губите време, а да разгледате кампанията.

Какво стои зад името COCCINELLE: опит, прецизност, неподражаем стил, внимание към детайла и качество. Луксозният италиански бранд поставя дамите пред истинска дилема: да изберат изящна чанта за рамо, елегантен клъч или удобна и практична чанта тип пазарска? Или пък просто да се сдобият с всичките си любими COCCINELLE модели наведнъж!

Когато говорим за чанти и аксесоари в луксозния сегмент, марката COCCINELLE има своето запазено място. Лейбълът с италиански корени е основан в далечната 1978 в град Парма. Роден от уникални визионери, които държат на традициите и ръчната изработка. Стилът на COCCINELLE през годините се характеризира със специфичната си идентичност и става образец на подражание от други прозводители, които се учат от финия дизайнерски език, на който говори COCCINELLE.

coccinelle_05_2
coccinelle_01_2
coccinelle_03_2

Изберете своя стил от COCCINELLE и бъдете wow!