Skip to main content

Часовник Casio – завръщане към класиката

Casio

Допълнете визията си с часовник от Casio и открийте оригиналния и интелигентен дизайн на марката. Можете да намерите моделите им във Fashion Days още днес на страхотни цени с отстъпки, достигащи до -65%!

Часовникът на Apple вече е демоде от известно време, както и подобните му смарт часовници – нека бъдем честни. Но класиката не слиза от подиума – няма нужда да контролирате музиката, телевизора или тренировките си с часовник.

Според историята Casio навлизат на пазара с пърия си ръчен часовник още през 1974, когато тази индустрия тъкмо е открила дигиталната технология. Вместо да заложат на дигитална версия на механичния часовник, брандът се концентрира върху точността на самия продукт. Така създават продукт с уникална прецизност в показването на всяка секунда, минута, час, ден и дори месец. Разбира се, в предимствата му включваме и деня от седмицата!

ПАЗАРУВАЙ >> ЗА НЕЯ

През 1983 Casio пускат на пазара устойчивия на удар G-SHOCK часовник. Този иновативен продукт разчупва представите, че часовникът е прекалено крехко бижу, което има нужда от много пазене и внимание. G-SHOCK е резултат от усилията на инженерите на Casio в търсене на най-здравия часовник на света.

Открийте прекрасния дизайн и точност на Casio на специални цени още днес във Fashion Days!

ПАЗАРУВАЙ >> ЗА НЕГО