Skip to main content

Втора кожа: палто с косъм

Да, знаем. Напълно наясно сме, че крачим по тънък лед, защото темата за палто с косъм е доста деликатна. Понякога говоренето на глас за дрехи с естествен косъм предизвиква стълпотворение от защитници на животните и навлича техния гняв. И да, от друга страна, всички ние имаме различно отношение към темата и имаме право на избор – истинска или изкуствена кожа. Все пак, нека не забравяме, че още от зората на човечеството кожата е била ползвана по съвсем обективни и прагматични причини.

Днес обаче само щрихираме моралната страна на въпроса, без да изпадаме в дискусии, защото идеята ни е да говорим за мода и стил. Останалото е въпрос на личен избор. И нека сложим ръка на сърцето си и признаем: понякога навън е толкова ужасяващо студено, че инстинктивно ни се приисква да притежаваме пухкаво и топло палто... с косъм. Какво можем да споделим за тези дрехи и аксесоари? Изключително меки и невероятно топли, така че дизайнерите за пореден сезон смело ги ползват в колекциите си. От улиците през подиумите – този тренд може да бъде забелязан навсякъде. Палта, елеци, чанти и дори обувки: изборът е изцяло ваш.

starting_image

Пролетта идва скоро и ако се питате защо точно в такъв момент говорим за палта с косъм, ключовата дума е „намаление“. Подобна покупка би била чудесна инвестиция за гардероба ви за следващия студен сезон. Не го премисляйте много и се възползвайте от шанса да изберете модел от нашата John & Yoko кампания!

Ако тази тенденция ви е заинтригувала и сте се вдъхновили да опитате някое пухкаво, уютно палтенце, днес е вашият ден! Нашите модни редактори са направили малка селекция от продукти с естествен косъм, които можете да намерите в сайта на Fashion Days.

fur-01
fur_02
fur_03

fur_04
fur_05
fur_06


Credits: Getty Images