Skip to main content

В задължителния списък: THE BUCKET BAG

GUESS-bucket-bagsАко навестите Fashion Days днес, ще забележите, че GUESS DAYS, тридневният ивент, изцяло посветен на бранда, който така обичаме, вече започна!

За да отпразнуваме GUESS DAYS и неустоимите чанти, които ни предлага лейбълът, подбрахме специално за вас нашите любими предложения от Fashion Days. И ако утре и в сряда пак наминете към The Daily Issue, ще научите доста за чантите, които са задължителни този сезон!

Доста тренди и безкрайно модерни, удобните чанти тип bucket (сетете се за онези сладки чанти с овално дъно, завършващи с връзки, които се появяват през 70-те години), са чудесна модна инвестиция. Тези съблазнителни аксесоари са способни да преобразят всеки аутфит - от десена до кройката и начина на шиене. Също така са удачен моден аксесоар както за есенния, така и за зимния ви гардероб. Нищо чудно, че сме така влюбени в тези чанти...

Съвет на модния редактор:

Bucket чантата пасва еднакво добре с високи токове и с балерини. За още по-силен ефект добавете черна изтъркана пола и класическа плетка. Мислете простичко и оставете въображението да ви води.

Лежерен вариант за почивните дни е да комбинирате с шорти и суитчър. Изобщо, надяваме се да сме успели да ви убедим, че bucket чантата e ваш приятел във всеки сезон, затова се опитайте да извлечете максимума от нейното присъствие в гардероба ви.

Louis-Vuitton-Bucket-Bag

Вземете тази Louis Vuitton bucket чанта >

Love-Moschino-Bucket-Bag

Вземете тази Louis Vuitton bucket чанта >

Pelledoca-Bucket-Bag

Вземете тази Pelledoca bucket чанта >

VCJ-Bucket-Bag

Вземете тази VCJ bucket чанта >

Открийте още страхотни чанти за рамо във Fashion Days >