Skip to main content

В задължителния списък: THE EMBELLISHED BAG

Guess-embellished-bag

След the bucket bags и the reptile-skin bag имахме нужда от нещо с малко повече парти привкус, нещо, което ще ни запрати директно в безвремието на уикенда. Става въпрос за онези красиви чанти, най-често украсени с инкрустирани камъни (както и за всевъзможни аксесоари от подобен вид, разбира се)!

Инкрустациите са се считали за подходящи само при по-специални събития, но напоследък напълно се отричат подобни архаични схващания и ограничения, така че богато украсената ви чанта ще пасне на всеки сезон и всеки стил. Освен това, този аксесоар е еднакво приложим както през деня, така и за вечерните ви планове и срещи, превръщайки се в акцент и добра инвестиция през целия сезон.

Съвет на модния редактор:

За да постигнете максимален ефект, но без да е прекалено или натруфено, комбинирайте този ярък аксесоар с класическо облекло. Съблазнителната чанта придобива неангажиращо и лежерно излъчване в комбинация с boyfriend дънки и семпла сива тениска. Когато обаче обуете черен гащеризон и се качите на високи токове (или платформи), чантата с инкрустации прави чудеса.

Braccialini

GUESS-Black-1

GUESS-acc-blue

Stile-Benetton

Искате да се сдобиете с чисто нова чанта? Проверете във Fashion Days днес >