Skip to main content

До глезена: задължителните боти за есента

GUESS fall ankle booties_FTDПосрещнете смело есенния хлад и по-ниските температури с най-изисканите боти, които можете да си представите!

Докато някои от нас все още са във ваканционно настроение, релаксирайки на екзотични (и не толкова) дестинации, други са се съсредоточили върху шопинг листа си за новия сезон и следят неуморно трендовете.

Ботите до глезена се отдавна се считат за една от сладките и съществени придобивки в началото на всеки студен сезон, които освен цялата си практичност, остават и неподражаем образец за стил.

Все пак е трудно да се измисли кой знае колко нова версия на тази класика в обувките, но GUESS успяват да ни изненадат приятно и да завишат очакванията ни за все по-нови и нови версии на неостаряващите модели боти до глезена. Носещи подписа на GUESS, най-ярките модели тази есен впечатляват с гледната си точка: цветът е черен, но е добавен допълнителен блясък с метални елементи (и верижки) в златист цвят.

Съвет на модния редактор:

Комбинирайте ботите с дънки тип skinny, черен тишърт и oversized палто и сте напълно готови за градски приключения. За вечерната си визия добавете малко драматичен ефект, като смените денима с тясна черна рокля (малката черна рокля е задължителна за всеки гардероб!).

Ако искате да сте подготвени за хладния сезон, можете да се сдобиете още сега с чифт боти до глезена. Разгледайте нашите GEOX предложения!