Skip to main content

Нови модни тенденции: Есен-Зима 2015/2016

Berlin Fashion Week ни предложи прекрасна възможност да хвърлим поглед върху основните модни тенденции за сезон Есен-Зима 2015/2016. И така, започваме този блог пост с приятелска препоръка: когато пазарувате, имайте наум колекциите за Есен-Зима 2015/2016. Това ще се окаже дългосрочна инвестиция за вашия гардероб и всичко, което носите тази зима, ще бъде актуално до края на настоящата година.

Marsala, цветът на 2015, придобива все по-горещ оттенък, превръщайки се в бургундско червено. Само си представете чаша червено вино... да, точно това имаме предвид! Тъмните нюанси като горско зелено, морскосиньо ще паснат чудесно с многоцветни колиета, например. Неутралните тонове ще са топ цветове за офисно облекло, а пастелите (бледорозово и небесносиньо) ще изберем, когато се наслаждаваме на живота и ни е леко на душата.

Нови модни тенденции: Есен-Зима 2015/2016

Последната ни препоръка е да инвестирате в рокля или блуза в алено червен цвят. Откриваме такива в новата колекция на Esprit, а също и сред селекцията на Love Moschino в сайта на Fashion Days.

Ще завършим деня със заключението, че есента на 2015 е обвързана с женствеността! Ретро вдъхновение, реверанс към 70-те години, ще отвори място в гардероба ни за макси клош рокли и поли с флорални мотиви или плисе. Нека не забравяме и неоновите акценти. И така, какви са вашите планове за сезон Есен/Зима?