Skip to main content

КАК ДА НОСИШ: МАЛКА ЧЕРНА РОКЛЯ И ДЕНИМ

Успя ли да заредиш гардероба си с модни находки според актуалните тенденции? Или разчиташ главно на личния си усет и визия?

Тренди или не, винаги може да заложиш на няколко базисни дрехи, които доказано са издържали теста на времето във всякакви комбинации и стилове. Специално за теб нашите стилисти подготвиха серия клипове, в които ще ти покажем как да носиш и комбинираш с увереност любимите си дрехи през този сезон.

B

Как да носиш МАЛКАТА ЧЕРНА РОКЛЯИзбрахме да започнем с ключовата за всеки дамски гардероб малка черна рокля! Не крием, обожаваме я! Защо ли? Защото с нея никога не бъркаш, независимо от сезона, тенденциите и стила. В клипа ти представяме три тоталнo различни визии с нейна помощ - елегантна, бохемска и по-спортна модна вариация.

Как да носиш ДЕНИМПонякога ни е трудно да повярваме как тази вечна класика успява да ни изненадва всеки сезон! Твоят любим чифт дънки могат да са ти от полза за почти всеки повод, ако позволиш на въображението си да работи по въпроса. Опитай да комбинираш денима с деним, да го миксираш със стилно палто или да разчупиш сухия офис облик.

Следи блога ни за още клипове със стайлинг съвети. :)