Skip to main content

Лято в града

Лятото се инати и сякаш упоритите облаци няма скоро да ни оставят на мира, за да се насладим на някои от любимите ни стрийт стайл моменти под слънчевите лъчи. Още повече, че SHOES WE LOVE започна при нас във Fashion Days, така че запретваме ръкави, защото имаме толкова много да ви споделим.

Както се очакваше, фестивалният стил с участието на къси топове (над пъпа), пъстроцветни дрехи, къси панталонки и изобщо флоралното изобилие говори сам за лятната стрийт стайл визия. За повече модно вдъхновение вижте галерията. Лятото е синоним на смях, забавление, пъстрота, поли, флиртуващи с дължината и рокли, с които усещаме летния бриз...И както казва американската актриса Taylor Monsen, позната ви вероятно от култовия сериал "Gossip Girl": "Можете да си позволите да носите всичко докато сте със страхотни обувки".

Започнете да планирате своя аутфит още сега и си обещайте, че това ще е вашето #EpicSummer. Точно днес можете да откриете най-готините къси панталонки, както и широка колекция от нашите най-тренди аутфити. Що се отнася до перфектните обувки, ето ги и тях. Кампанията SHOES WE LOVE  е тук с три бранда, които сме уверени, че вие също много обичате.

Има ли по-готино от готиното? Стилните обувки от колекцията на Geox.

Geox_2

Geox_3

Geox_1

Непременно разгледайте колекцията на Steve Madden! Никога не е било толкова лесно да изглеждате бляскави и шик!

Steve Madden_3

Steve_Madden_1

Steve Madden_2

Чудили ли сте се какво е бизнес ежедневно? Вижте колекцията на Hush Puppies, за да разберете!

Hush_Puppies_3

Hush_Puppies_2

Hush_Puppies_1


Credits: Getty Images