Skip to main content

Международен ден на розовото!

Днес можем да си позволим да носим РОЗОВО колкото си искаме! Всъщност идеята да облечем нещо в този цвят никак не е лоша, защото е Международен ден на розовото (The International Day of Pink). Инициативата подкрепя работата на студенти, професори и общности в техните усилия и борба срещу обидата, хомофобията и изобщо дискриминацията във всичките й форми. Накратко, този ден е посветен на разнообразието! Инициативата стартира в Канада и през 2012 се включват над 8 милиона участници... доста мащабно, нали.

pink_610-pxЗа да отпразнуваме подобаващо Международния ден на розовото, селектирахме всички продукти с този цвят от сайта на Fashion Days в две кампании (за Жени и за Мъже). Така още по-лесно и бързо можете да се сдобиете с нова розова рокля, обувки или пък слънчеви очила. Отстъпките достигат до -80%.

Съвет на редактора:

Препоръчваме ви да не носите розовото като block color. Също така, съветваме ви да не комбинирате различни нюанси на този цвят наведнъж. Просто изберете артикул в розово, така че да обнови и да даде нов прочит на аутфита ви – това е оптималният стайлинг вариант според нашите модни редактори. Ползвайте го като акцент, а не като фон - това достатъчно говори за вас, че сте смели. Ако имате нужда от модно вдъхновение, погледнете стрийт стайл идеите от галерията на блог поста.

pink_04
pink_05
pink_06

Пазарувай розово за Жени >>Пазарувай розово за Мъже >>


Credits: Getty Images