Skip to main content

Надникнете в нашата кампания Есен/Зима

Изминалата година беше изпълнена с много вълнуващи промени във Fashion Days: онлайн магазинът смени визията си, подобрихме възможностите за филтриране на продуктите - така че бързо и лесно да намерите това, което търсите, представихме новите колекции на някои от най-модерните марки, пуснахме ново приложение за iPad…и ни предстоят още толкова много чудесни изненади!

Но искахме да направим нещо съвсем ново, с което да посрещнем новия сезон. Затова след много седмици на проучване кои са най-новите и най-отличителните тенденции, тежък кастинг, безброй срещи на творческия екип и наистина напечен снимачен ден, вече сме готови да ви представим първите си визии от новата кампания Есен/Зима 2014.

Fashion Days FW14 - Comforting soft wool

Следвайки мотото “Every day is a Fashion Day”, нашата кампания разказва за ежедневни ситуации, докоснати от модата и обогатени от силата на индивидуалния стил, който не се ограничава само до избора на дрехи.

Fashion Days FW14 - Athletic & Dynamic

Вдъхновени от тези визии, създадохме ограничена във времето селекция от палта за жени и якета за мъже. Вижте повече във Fashion Days!


Photography by Alex Galmeanu for Fashion Days.