Skip to main content

Най-добрите визии от Screen Actors Guild Awards 2016

Миналата седмица в Лос Ангжелис се проведе 22-рото издание на церемонията по връчване на наградите Screen Actors Guild Awards. Талантът на актьорите не беше единственият критерий, на който критиците се спряха – същото внимание получиха и внимателно подбраните визии на звездите.Нека видим най-добрите визии от Screen Actors Guild Awards 2016!

collage1

Личният ни любим момент се нарича Nicole Kidman, облечена в Gucci! Безупречната актриса носеше романтична рокля в розови и лилави нюанси, която беше така красива, младежка и необикновена, но все това стилна – особено в комбинация с елегантната усмивка на Nicole. Просто очарователно!

Друга вълшебна визия беше постигната с роклята на Erdem, която Kiernan Shipka беше избрала. Флоралните мотиви доминираха, а нестандартната комбинация от лилав патладжан и синьо определено се вписваше добре на червения килим.

collage2

Килимът може би беше червен, но погледите ни бяха приковани от два яркорозови тоалета, които със сигурност си струва да споделим с вас – Sofia Vergara в изработена по поръчка рокля на Vera Wang и съвременната Пепеляшка Emilia Clarke в модел на Dior с дълбок шпиц.

collage3

Очевидно дълбокият шпиц е силен тренд, защото на него заложиха още Eva Longoria (в Julien Macdonald), Marisa Tomei (в Zuhair Murad) и Kate Mara (във Valentino). Другата сестра от фамилията Mara – Rooney, невероятната дама, чието превъплъщение с драконова татуировка никога няма да забравим – също носеше Valentino: класическа визия и класически черен цвят.

Сестрите Mara не бяха единственият „клон“ от родословно дърво, което присъстваше на церемонията. Susan Sarandon в костюм на Max Mara (да, костюм!) вървеше по червения килим с дъщеря си Eva Ammuri, а J.K. Simmons със своята – Olivia, чиято усмивка беше точно толкова очарователна, колкото и нежната ѝ рокля в цвят праскова.

collage4

Друг тренд от тазгодишното издание на наградите беше роклята с гръцки мотиви в различни комбинации – от Brie Larson в светлосин модел на Versace до January Jones във великолепната рокля на Schiapelli Haute Couture.

Дантелата също беше актуална, както винаги, но Naomi Watts (в Burberry) и Rachel Mcadams (в Elie Saab) я пренесоха на следващото ниво със съвършени бродерии и елементи с ефирни точки.

collage5

Разгледайте галерията ни и споделете с нас коя знаменитост грабва вашата награда за Най-стилен аутфит!


Credits: Getty Images