Skip to main content

Най-хубавото време от годината

Коледа е страхотно време от годината поради хиляди причини. Невероятна атмосфера, подаръци, дъх на мандарини и запалени свещи. Няма да пропуснем джинджифиловите лакомства, греяното вино, бляскавата елха и преди всичко сбирките на семейството и приятелите. Това е чудесна възможност да прибавите някой нов тоалет в гардероба си, нали така? И още по-чудесен повод да се сдобиете с лъскав клъч или топ от пайети!

Коледа е идеалният повод да изпъкнете със стилен аутфит, да се качите на красиви токове, да сложите ярки бижута и изобщо всичко, което ви кара да се чувствате невероятно. И дори да не ползвате точно тази Коледа новата си лъскава чантичка – какво от това? Срамота е да не зарадвате себе си с някоя изкушаваща придобивка, която ще обогати гардероба ви, още повече, че се намираме в най-хубавото време от годината.

Разгледайте коледната селелкция на нашите модни редактори.

И още нещо хубаво и предколедно: Всички клиенти на Fashion Days, които платят своята поръчка с MasterCard до 7 януари, автоматично участват в кампанията В ръка с модата на MasterCard и Fashion Days. За повече детайли вижте тук

Блузи/Топове:

Cream
Mexx
Vero_Moda_2

Рокли:

Esprit
Shail-K.
Zee-Lane-22

Обувки:

Guess
Roberto_Botella
Gas

Бижута:

Limitte
New-Look
Zee-lane-3

Клъчове:

Love_Moschino-2
Sisley
Love_Moschino