Skip to main content

На фокус: кецовете

Кецовете са едни от най-многоликите модни изобретения, които можете да притежавате. Въпреки че някои от нас все още възприемат кецовете като обувка за разходки извън града или по време на някое пътешествие сред природата, оказва се, че понякога друг тип обувки просто не стават.

Наречете го дух на модата или просто момент, но е крайно време да променим тези закостенели схващания и да погледнем на кецовете по друг начин и в нова светлина.

Ако сте фенове на класиката, със сигурност ще ви допадне комбинацията между кецове и ежедневна рокля, пола, дънки или панталон. Но това съвсем не е всичко, на което кецовете са способни, защото те са истински хамелеони!

Например: как бихме реагирали на съчетание между малка черна рокля и кецове? ДА, разбира се! Нашият моден редактор в Берлин ни сподели, че за немската столица тази комбинация е ежедневна стрийт стайл гледка. "Това дори не е начин да изглеждате cool", казва тя, "но само за миг можете да превърнете тази ежедневна визия в подходяща за бизнес срещи - просто заменете кецове с токове".

А какво ще кажете за кецове и дантелена рокля на червения килим? Или пък кецове с екстравагантен костюм, като този на Marc Jacobs от галерията със снимки? Ако следвате основните правила в стайлинга, няма нищо невъзможно в модата! Комбинирането на ежедневно и официално облекло е един най-големите хитове всеки един сезон.

Може би искате да надникнете във Fashion Days още днес...Дочухме, че има кампания на Converse...