Skip to main content

Новият блясък: златисто

FTD (22)Подчертайте естествения си чар и създайте изтънчена визия, вдъхновена от модните подиуми. Посрещнете с високо вдигната глава всички възхитени погледи!

Стъпка 1

Подгответе кожата с лек хидратантен крем и нанесете средно голямо количество основа за грим, като започнете от центъра на лицето и продължите към краищата. Разнесете до пълно попиване с помощта на синтетична четка за нанасяне на грим.

Step-1-01

Стъпка 2Поставете коректор с един тон по-светъл от основата, където е необходимо (но не само върху околоочния контур).

Step-2-01

Стъпка 3

Фиксирайте веждите си с молив за вежди и не забравяйте, че той трябва да в подходящ за косата ви цвят. След това ползвайте прозрачна спирала за мигли.

Съвет – Ако сте руса, бихте могли да подберете молив, който е с един нюанс по-тъмен, за да изпъква погледът. Ако пък сте брюнетка, изберете по-светлия цвят молив, за да добиете по-меко излъчване.

Step-3-01

Стъпка 4

За дълготраен грим поставете основа на очите, което ще ви предпази от размазване и зацапване на грима.

Step-4-01

Стъпка 5

Очертайте очите с очна линия, като внимавате самата линия да е максимално плътно до миглите. Дебелината на линията изцяло зависи от вашия избор и вкус. Очертавайте от външния към вътрешния ъгъл на окото и повторете с допълнителен пласт.

Step-5-01

Step-5-02

Стъпка 6

Добавете златиста очна линия и изрисувайте малки точици по клепача. Не се притеснявайте, дори да ви трепне ръката, няма да е забележим дефект.

Step-6-01

Step-6-02

Стъпка 7

Скулптурирайте контурите на лицето си с матиращ бронзант, нанесен върху бузите и сложете малко количество от него върху слепоочията и линията на челюстта. Финализирайте с руж с розов оттенък върху бузите.

Step-7-01

Step-7-02

Стъпка 8

Ползвайте блед или прозрачен балсам за устни, като добавите капчица розов глос за блясък. За да постигнете тази визия, е необходимо устните да бъдат съвсем естествени и по-скоро хидратирани.

Step-8-01

Step-8-02

Step-8-03