Skip to main content

Пазителят на спомени: Love Moschino клъч

Есента е прекрасен сезон, няма спор. Повяват ветровете на промяната - не само природата се трансформира, но и телата ни са подложени на различни метаморфози. Сякаш всеки от нас леко се затваря в черупката си. Все още обаче изникват в паметта ни онези безкрайни и чудни летни нощи, изпълнени със смях, тайни и неизказани желания. Ето кое прави есента така ценна - тя е пазителят на спомени сред сезоните. Е, това обяснява и носталгичното чувство, което изпитваме - листата умират едно по едно, а дните се скъсяват все по-осезаемо.

Love-Moschino-sequined-clutch

Хей, няма никакво време за меланхолия, защото има начин да задържите есенните нощи живи и забавни. Така че, ставайте и се втурвайте към диско треската! Да, грешката е вярна, защото диското отново е на мода. Сякаш изобщо не си е тръгвало, а е чакало просто да подивеем отново.

Love-Moschino-Clutch-FTD

Нощите могат да бъдат все така дълги, омайни и топли - пригответе се за скок в среднощни приключения. Облечете се като звезда, сложете малко драматичен грим. Висок ток - налице. Червени устни - готови. Можете да съхраните своите летни спомени с чудния клъч на Love Moschino - пайети и анималистични мотиви, това е то! Нямаме търпение да стартира уикендът. Воала, кралицата е готова да покори нощта!