Skip to main content

Перфектната двойка: жилетка и велурени обувки

Perfect Match

Ако по някакви неведоми пътища получите покана да направите стайлинг на великолепния актьор Gerard Butler за някаква сесия на открито през уикенда (пожелаваме ви слънчево време и чисто безоблачно небе!), това ще бъде най-късметлийският ви ден през февруари. Този мъж въплъщава цялото излъчване, което бихме нарекли "ретросексуално" (retrosexual), така че, нека се залавяме за работа и да създадем най-подходящата комбинация за неговата визия.

Започваме с перфектната двойка. Жилетка за идващия пролетен сезон и чифт обувки тип оксфорд са чудесни съюзници в търсене на идеалния аутфит, който бихме искали да постигнем. Това е комбинацията, която ще има силно присъствие този сезон (запишете си някъде). Поглеждаме в списъка си с желания, където с големи букви сме изписали имената на брандовете Napapijri и Nobrand. Марки, които са много повече от облекло за уикенда всъщност. Марки, чиито модели бихме искали да съпътстват динамичното ни и натоварено ежедневие.

Съвет на редактора:

Добавете нотка изтънченост с риза от Puma и чифт панталони в зелено, за да завършите своя аутфит. Още по-високо ниво в стайлинг упражнението можете да постигнете със страхотния мъжки чсовник от Festina. За финал, раздвижете визията си със закачлива раница Napapijri в пролетен жълт цвят.

collage_perfect match


Credit: Getty Images