Skip to main content

ПОЖЕЛАЙ СИ НЕЩО

Свикнали сме да си затваряме очите и тайно да си намисляме нещо в един от двата случая – A) към нас приближава голяма торта, със свещи, отброяващи годините ни и пеещи Happy Birthday хора наоколо и Б) в случай, че видим падаща звезда.Тази вечер имаме уникалната възможност да преживеем и двете. Едновременно.

Fashion Days празнува 8 години!!! 8 години, в които те обличаме с увереност, сбъдваме желания и те следваме във всяка твоя стъпка. Празнуваме 8 години, в които предлагаме разнообразие от модни брандове, стилни находки и услуги, които да удовлетворят и взискателните модни търсачи.

Специално по повода ти предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка, както и комплимент – с всяка поръчка до 23:59 ч. на 14.12. ще можеш да получиш обратно 10% от стойността ѝ като ваучер за отстъпка при следваща покупка* > http://bit.ly/2AkSoiM

blog-format-teaser

Тази вечер с нас ще празнува и цялото небе! Впечатляващият метеоритен поток Geminids ще разкраси небесата със стотици прехвърчащи метеорити. По време на един от най-изобилните метеоритни дъждове ще можем да наблюдаваме средно по 60 метеорита на час – с други думи да затваряме очи и да си намисляме по едно желание в минута.Поглеждаме към небесата за метеоритното шоу след 21 ч. тази вечер, когато то ще бъде в своя пик. Полумесецът и липсата на силна лунна светлина ще направят метеоритния дъжд още по-ярък и впечатляващ.

Затвори очи и си пожелай нещо! Ние ти пожелаваме да се сбъдне!

Благодарим ти, че продължаваш да носиш увереност с нас! HAPPY FASHION DAYS!


* Всеки ваучер може да се използва само за една поръчка в периода 01.01. - 31.01.2018 г. Максималната стойност на 1 ваучер е 100 лв. Стойността на следващата поръчка, за която ваучерът може да бъде използван, трябва да бъде по-висока от стойността на ваучера. Кампанията продължава до 23:59 ч. на 14.12. Виж пълните условия тук.

Снимки: Getty Images