Skip to main content

Свети Валентин: Стилни на кино

В навечерието на 14-и февруари се появяват много критици на едновременно така обичания и така мразения Ден на влюбените. Въпреки, че сме напълно съгласни, че любовта е празник за душата през цялата година, едва ли бихме отказали, ако половинката ни покани на кино, вечеря или пък романтично пътешествие. И за да е празник като празник, събитието трудно би се разминало без специален тоалет, грим и прическа.

Ако сте решили да се поглезите с ходене на кино, би било хубаво да заложите на хубав и стилен тоалет, но същевременно практичен и удобен с оглед на това, че голяма част от вечерта ще сте в седнало положение. Да, онези дънки, които ви стискат не са добра идея. Разгледайте нашето аутфит предложение, както и съветите ни как да завършите цялостната си визия с грим и прическа.

cinema_malecinema_female

При грим тенденции Пролет/Лято 2017  деликатните акценти се нареждат сред предпочитаните според специалистите. Подчертан поглед с очна линия, бронзови сенки, брокатен грим и спирала за очи, или класически контраст с ярко червило. Основата за лице е максимално естествена, едва забележима и много нежна.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Model Gigi Hadid, make-up detail, attends the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Косата е лека, лежерно падаща на вълни, които са съвсем леко стилизирани с лак за коса. Няма да сгрешите и ако заложите на актуалната за сезона ниска опашка, която можете да завържете с кокетна панделка.

BeFunky Collage

Voila! Готови сте за прожекция! :)


Hello Love! Възползвай се от 30% отстъпка с промо код: HELLOLOVE30