Skip to main content

Скок в есента: ден 1

Астрономическата есен идва след само 7 дни и ние я очакваме с отворени обятия и гардероб, който съвсем скоро вече няма да бъде актуален.

Напълно осъзнавайки какво ни предстои, решихме да сложим край на мъката, която означава пълно подновяване на визията ни за новия сезон. Все пак шансовете времето занапред да ни играе номера са много големи, нали така? Но това не означава, че трябва отсега да приберете дълбоко гардероба си любимите летни находки.

fdbg_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Нашите опитни модни редактори и стилисти създадоха 7-дневен наръчник от преходни визии, които ще ви дадат идеи как да скочите в есента, без да правите компромиси с летните си покупки, а и с портфейла си.

Наистина вярваме, че ще намерите полезни съвети в тази поредица!

FDBG_Jump_into_Fall_Day_1

Тенденцията от Пролет/Лято на луксозните спортни дрехи и аксесоари беше, а и ще остане една от най-ярките. Досега тя беше толкова силна, че елементи от нея се прокрадват дори в бизнес облеклото.

Малката черна рокля постепенно преживя своя ренесанс тази година, като бе осъвременена от дискретни спортни акценти. Пример за това е разкроената рокля по-горе, която съвсем ясно напомня на т.нар. skater skirt.

Но как да преобразим класическата малка черна рокля, така че да е подходяща за есента?

Много лесно, но ви предупреждаваме, че резултатът може да ви изненада. Намерете спортни елементи с лукзозни детайли, добавете яке с лъскави акценти към лятната рокля без ракави и заменете високите сандали с равни затворени обувки. Резултатът е небрежен и закачлив, но класическата рокля му придава по-изтънчен вид.С няколко спортни елемента в добавка ще създадете визията, която всички ще искат да копират тази есен.

Fashion Days препоръчва:

"Да включите ризата в ежедневието си е най-добрият начин да обновите и най-обикновената визия. Този микс между стрийт стайл и котюр мода наистина си струва инвестицията".Fashion Editor @ Fashion Days.

Не забравяйте да се върнете утре, когато ще ви представим второто ни предложение за трансформация. А, да, между другото, има и селекция от дамски и мъжки находки за преходния сезон във Fashion Days, която също започва днес! Не я пропускайте!

fdbg_blogimg_2_690x70_v1_amu_090914

adidas_black_hoodie

ПАЗАРУВАЙ