Skip to main content

Скок в есента: ден 2

fdbg_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Вчера нашите модни редактори и стилисти ни обясниха как да пренесем малката черна рокля в есента в първата статия от поредицата Скок в есента. Днес ще обърнем внимание на нещо напълно различно, но също толкова вълнуващо: миди полата.

FDBG_Jump_into_Fall_Day_2

Разкроените миди поли станаха особено популярни в края на лятото. Някои от нас не издържаха на чара на тази дължина и се сдобиха поне с една такава представителка. Усещането е сякаш живееш в едно друго десетилетие, и то такова, което всички обичаме. А най-естественото нещо е да я комбинираме с любимата си памучна тениска и да добавим чифт бели кецове.Но! Това не означава, че не можем да запазим тази визия и през есенния сезон. Точно обратното. Само трябва да добавим още нещо. Нашето предложение? Така модерният плетен поло пуловер, който е едновременно стилен и топъл.

А ако целите онзи мек ученически шик, просто заменете кецовете с чифт кожени мокасини. Доверете ни се: така ще постигнете желания стил за минути.

Fashion Days препоръчва:

Разкроената миди пола е класика в женския гардероб, която така чудесно се съчетава с бяла тениска. Но най-хубавото от всичко е постигането на усещане за шик без никакви усилия при комбиниране на миди пола с малко по-мъжки тип обувки и джъмпър без ръкави. Fashion Editor @ Fashion Days.

Не забравяйте да се върнете утре за третото ни предложение за междинния сезон. Не изпускайте нашата дамска и мъжка селекция от находки за междинния сезон във Fashion Days.


fdbg_blogimg_2_690x70_v1_amu_090914

ПАЗАРУВАЙ