Skip to main content

Скок в есента: ден 3

fdbg_blogheader_690x120_v1_amu_090914

Знаем, знаем. Да изоставите любимата си лятна визия е доста трудна задача. Малко е тъжно, че ще трябва да опаковате любимите си деним шорти и риза и да ги запратите в тъмните кътчета на гардероба. Винаги можете да комбинирате шортите с дълги чорапи à la Kate Moss, но съществуват безброй други варианти , които са не по-малко cool.

Днес ви каним да изпратите целувки за довиждане на своята ваканционна визия и да я преобърнете на 360 градуса. Готови ли сте за Скок в есента с нашите съвети за преходния сезон? 3, 2, 1...старт!

FDBG_Jump_into_Fall_Day_3

Светлите ризи с дълъг ръкав са абсолютно задължителна лятна находка поради ред причини. Те ни защитават от слънчево изгаряне и изглеждат също толкова добре и с навити ръкави.Но освен всичко, те са и много подходяща дреха за преходния сезон, защото могат да се трансформират в база за есенния ви аутфит за броени минути.

Днешното ни предложение е доста лесно за изпълнение. Заменете късите шортички от деним за пола над коляното с приятен принт, а летните мокасини с подходящ есенен модел. И готово.Елек от изкуствен пух е нашият акцент днес: дава оптическа илюзия за обикновено яке, същевременно топли кръста и осигурява проветрение за раменете. Такъв тип елек дори би могъл да послужи за прехода към зимните студове, ето защо е добра инвестиция за всеки гардероб.

Fashion Days препоръчва:

Обикновено ризите са синоним на бизнес стил, но дори най-деликатните модели могат да се носят спокойно и извън офиса. Когато целта е да изглеждаме cool без особени усилия, точно ризата е тази, която стои брилянтно до пухкав елек и пола с нестандартен принт. Този стил е колкото сдържан, толкова и категоричен. Fashion Editor @ Fashion Days.

Наминете отново утре, за да да видите нашето четвърто предложение: бойфренд дънките! Не те нашата дамска и мъжка селекция находки за междинния сезон във Fashion Days!


fdbg_blogimg_2_690x70_v1_amu_090914

Esprit_shirt

ПАЗАРУВАЙ