Skip to main content

Щастливите 7: Звезди от Mint Stories

Fashion Days Рожден Ден! Тази седмица, на 16-и празнуваме цели 7 години! Минаваме границата “детство” и се хвърляме в дълбоки води, където кампаниите и изненадите отново ще са ежедневие, нашите приятели ще стават все повече, а модата винаги ще бъде наше вдъхновение.

За рождения ни ден решихме да проверим какви са били последните 7 години на блогъри и известни личности, с които сме работили през годините и покрай които израствахме и ние. Продължаваме с една прекрасна блогърка - Звезди от Mintstories, с която работата винаги е била удоволствие.


01-smallКъде беше преди 7 години?

В гимназията, супер щастлива и свободна, без капка представа за бъдещето и с най-големия проблем за тогава – старогръцкия език. Бях в гимназия, в която се изучаваха древни езици, които ми взимаха съня и история, която обожавах.

Къде те намираме сега?

У дома, с чаша канелено капучино и котка, която иска да легне на лаптопа ми, за да не пиша това, а да й обърна на нея внимание. Много по-здраво стъпила на земята, но и с много по-големи мечти от преди и още по-щастлива, разбира се.

Имаш ли си любима находка от Fashion Days?

Много са, но последната ми находка (цветни спални комплекти на страхотни Black Friday цени) ми е най-любимата, защото е за дома.

Как се трансформира стилът ти през последните 7 години?

Преди 7 години бях много неразумна в покупките си, влияех се от всичко и исках всичко. Точно тогава започнах да изграждам и някакво виждане за себе си и за това как искам да изглеждам, да се обличам, за това какво харесвам. Не мисля, че имам останало нещо в гардероба от преди 7 години. Всичко от тогава до днес е претърпяло колосални промени при мен.

Колко голям е гардеробът ти?

Преди няколко месеца беше излишно голям, но реших да му направя един голям detox wardrobe. Подарих много неща (майка ми беше на седмото небе), но най-вече дарих на една инициатива на БЧК. Смятам, че всички ние имаме прекалено много излишни неща, които вече не носим, а биха били единствените за някой друг.

А щастлив/а ли си?

Много! Щастлива съм, защото като погледнах назад (например далечната 2009г, към която ме върнахте) и видях през какво съм преминала, за да съм тук сега, няма как да не бъда щастлива. Всяка изминала година е все по-добра от предходната.

02-small

Пожелай ни нещо за рождения ни ден!

Преди всичко ви пожелавам да бъдете много щастливи и сплотени като екип, защото вие сте двигателя, който задвижва всичко. Продължавайте да вдъхновявате и да променяте ежедневно хората още много години по 7.


Тази година 7 е любимото ни число!Празнувайте нашия 7-и рожден ден с намаления до -70%.Открийте ги на 15 декември, от 20:00 ч., на мобилното ни приложение и на 16 декември, от 00:00 до 23:59 ч., на www.fashiondays.bg.