Skip to main content

Щастливите 7: Теодора Духовникова

Fashion Days Рожден Ден! Утре, на 16-и празнуваме цели 7 години! Минаваме границата “детство” и се хвърляме в дълбоки води, където кампаниите и изненадите отново ще са ежедневие, нашите приятели ще стават все повече, а модата винаги ще бъде наше вдъхновение.

За рождения ни ден решихме да проверим какви са били последните 7 години на блогъри и известни личности, с които сме работили през годините и покрай които израснахме и ние. Само ден преди рождения ни ден, продължаваме с Теодора Духовникова.


1-coverКъде беше преди седем години ?

Бях в последните месеци от бременността си. Бях много щастлива, мисля си красива и леко оглупяла :-) Като всички бременни жени .

Къде те намираме сега?

На чаша вино в хола вкъщи, след представление, уморена и чакаща да ми спадне адреналина. Децата спят, почти полунощ е ...и аз планирам как точно да се справя с всичко, което имам да свърша утре.

Имаш ли си любима находка от Fashion Days? Richmond, Светлорозови и сиви пантофки Ted Baker, Риза в цвят праскова Stefanel, Бели кожени обувки с плетени детайли GAS, Сиво яке от деним Vila, Кремава рокля с дантелени детайлиКак се трансформира стилът ти през последните 7 години?

Все по-удобен, парадното "бюти" ме уморява. Удивлявам се, като видя жени в 12 на обед, идеално фризирани, гримирани, с изпънато сетче .... Идва ми да ги питам "абе, вие, днес друга работа нямахте ли?". Затова пък, когато все пак намеря време да изляза някъде вечер, ми е много приятно да се заиграя със себе си. Чувствам се малко глезено, много женствено и от вкъщи излизам някаква съвсем друга жена ...:-)

Колко голям е гардеробът ти?

Не е малък.

А щастлива ли си?

Понякога да. Често не. Понякога нямам никакви основания да съм нещастна, но ми се плаче. Защото животът е чудо и го преживявам абсолютно и в цялата му палитра. Не само в моята си.

Пожелай ни нещо за рождения ни ден! :)

Първите седем са най -важните! Казват, че ако първите седем години са били правилни, после е трудно да паднеш. Вашите седем бяха прекрасни! Пораствайте спокойно :-) И красиво! И достойно! Ние сме с вас!


Тази година 7 е любимото ни число!Празнувайте нашия 7-и рожден ден с намаления до -70%.Открийте ги на 15 декември, от 20:00 ч., на мобилното ни приложение и на 16 декември, от 00:00 до 23:59 ч., на www.fashiondays.bg.