Ода за женствеността: Purely Me by Denina Martin

Обзема ни прилив на щастие всеки път, когато срещнем вдъхновението под някаква форма. Днес то ни се явява като красива млада дама с отличителен стил и вкус към детайла. Тя е млада майка (само на 23!), моден блогър, ослепителна усмивка и омагьосващи зелени очи. Тя е Денина от Purely Me by Denina MartinРешихме да я разпитаме за всичко, което я вълнува в модата, и да ви запознаем с нея отблизо. И вие не можете да отделите поглед от тези снимки, нали?

1. Няма как да пропуснем клишето – как се роди идеята за модния блог и какво те мотивира да стартираш този проект?
Идеята да създам моден блог се роди спонтанно и случайно. Бях спряла да работя по време на бременността си, но чувствах, че имам нужда да се занимавам с нещо мое, което да ме прави щастлива. Бяхме наснимали доста кадри, които ме накараха да се замисля какво мога да правя с тях всъщност. Е, планът ми стигна доста по-далеч от това само да ги споделя с приятелите си във Facebook. :)

2. Доста млада си, а вече си майка. Възхищаваме се на смели момичета, които играят няколко социални роли наведнъж. Каква е тайната, какво ти дава сила и как се справяш чисто времево?
Истината е, че никак не е лесно. Времето все не стига. Това, което ми дава сили да жонглирам между всички роли наведнъж, е любовта, с която създавам материалите за блога си и партньорът ми. Той определено е човекът, който ме подкрепя и тласка напред още от самото начало и вероятно моята най-голяма тайна към успеха.

Denim-Dress-Romwe-Denina-Martin-2

3. Какво могат да открият читателите в твоя блог? Мода, пътешествия, кулинарни рецепти?
Основният фокус на Purely Me by Denina Martin на първо място е модата, а веднага след нея красотата. Обожавам и да пътувам, но с бебчето е малко по-трудно и затова не съм много активна в пътешествията. Надявам се това да се промени съвсем скоро!

4. Разглеждаме внимателно Purely Me by Denina Martin и те виждаме такава: женствена, деликатна, флорална, различна, дантелена. Кои са стиловете, които предпочиташ и в които се чувстваш себе си?
Моя стил бих определила с думите женствен и умерен. За мен една жена трябва да подчертава най-силната си черта – това, че е ЖЕНА. Но в същото време не бива да прекалява с изтъкването, а леко и деликатно да показва тази своя сила.

DSC_9206

5. В какъв стил няма шанс да те видим в твоя публикация?
Задавали са ми подобни въпроси и преди, но не се наемам да казвам категорично. Човек се променя с времето. Преди казвах, че никога няма да сложа комбинация от червено и розово, но сега нещата не стоят така. Ако все пак трябва да посоча нещо, то това би било твърде провокативни и “папагалски” визии – определено не са моето нещо!

6. Есента вече се случва доста осезаемо… Предполагаме, следиш актуалните тенденции – коя от тях ти допада най-много?
Определено тази есен съм завладяна от 70-те, защото те носят със себе си любимите ми топли и меки цветове като обгоряло оранжево, виненочервено, карамел и цвят крем. Харесвам и викторианската нотка, която се усеща този сезон. Силно симпатизирам и на пастелните цветове!

7. А кои са задължителните аксесоари, без които не можеш?
На първо място – часовник! Това си ми е слабост от много години. На сърце също са ми слънчевите очила, чантите и обувките, разбира се.

DSC_0177

8. Екзистенциалният въпрос за всяка жена сутрин е “Коя съм днес? Какво да облека?” – ти как се справяш с този казус? (може би ще помогнем на някои от читателите ни)
Най-лесният начин за читателите ви да решат проблема с въпроса “Какво да е облека днес?” е да положат добри основи в гардероба си. Това, което имам предвид, е да се сдобият с основни типове дрехи в базисни цветове, които да са комбинативни и универсални. Например бяла риза или топ, изчистена пола в подходяща дължина, черен панталон, класически минималистични обувки и т.н. От там насетне комбинациите стават всевъзможни и почти неизчерпаеми.

9. Кои са модните блогове, които те вдъхновяват? А дизайнери?
Ако трябва да посоча любимия си блог, то това би било Viva Luxury. Имаме различия в стила си, но създателката му също цени женствеността като мен. Що се отнася до дизайнерите – марките, които ме вдъхновяват, са толкова много и различни! Харесвам мотивите при Valentino, аксесоарите при Marc Jacobs, чантите при Chloe, кройките и цветовете при Michael Kors, обувките при Stuart Weitzman и т.н.

Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-7

10. Какво обича да прави Денина в свободното си време?
Интересен въпрос, защото рядко ми остава такова напоследък. :) Може би, когато съм вкъщи, е да разглеждам модни блогове и онлайн списания, както и да гледам филми. А когато съм навън – да се разхождам и прекарвам време с близки хора и приятели.

Снимки: личен архив на Purely Me by Denina Martin

Бъди първият коментирал